Actief familie uitje Brabant

Bent u op zoek naar een actief familie uitje Brabant? Feestlocatie The Lodge organiseert al meer dan 20 jaar vele teamuitjes in Brabant. Van gezellige familiedagen tot aan zakelijke bedrijfsfeesten. Wat uw wensen ook zijn, The Lodge maakt ze voor u waar. Wij nemen alle zaken omtrent de organisatie van A tot Z voor u uit handen. Kies voor een all-in-concept. U geniet dan van een compleet verzorgde themadag inclusief lunch, buffet of feestmaaltijd. Dankzij onze gunstige ligging onder de rook van Tilburg en Breda zijn we vanuit heel Brabant makkelijk te bereiken.

Actief familie uitje Brabant bij Feestlocatie The Lodge

Maak keuze uit een verscheidenheid aan buitenactiviteiten in ons avontuurlijke themapark. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel met één van onze enthousiaste medewerkers voor een passend advies op maat of neem direct contact op via de website.

U kunt kiezen uit diverse thema’s. Of u nu graag een ritje op een kameel maakt of liever een djembé workshop wilt volgen. Al onze georganiseerde uitjes bieden u een originele, avontuurlijke en uitdagende middag!

Leuke uitjes Brabant!

Wat ook nog mogelijk is bij ons zijn bedrijfsuitjes! Wij bieden verschillende activiteiten die uw dag actief en avontuurlijk kunnen maken. Daarbij komt ook nog is dat de teamband tussen de collega’s de dag aanzienlijk wordt versterkt.

Afhankelijk van uw wensen helpen onze medewerkers u graag verder. Vraag een van onze medewerkers voor passend advies. Of neem bij vragen contact met ons op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland