Actief uitje Brabant

Feestlocatie The Lodge biedt u een actief uitje Brabant. Of u het nu rustig aan wilt doen in onze authentieke blokhut of een uitdagende en interactieve dag wilt beleven in het Wilde Westen. We organiseren voor u de perfecte dag! Dit doen we door middel van avontuurlijke en uitdagende thema’s. U zult zich geen moment vervelen. Of u nu gezellig weg wilt met vrienden, familie of collega’s. Feestlocatie The Lodge helpt u graag verder. Vraag naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak via de website.

Uw activiteit wordt georganiseerd inclusief volledig verzorgde arrangementen. U kunt hierbij kiezen voor een uitgebreide brunch met warme gerechten tot aan een hapjesbuffet en traditionele barbecue. Wat uw wensen ook zijn, wij voeren ze voor u uit. Bel voor de mogelijkheden naar The Lodge, onze medewerkers zullen altijd voor u klaar staan.

Voor ieder wat wils tijdens een actief uitje Brabant

Feestlocatie The Lodge organiseert vele bedrijfsuitjes, themafeesten, familiedagen en nog veel meer! Dit mogen wij al meer dan 20 jaar met veel plezier uitvoeren voor vele klanten. Door onze gastvrijheid en persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een onvergetelijk uitje.

U kunt bij ons een keuze maken uit diverse thema’s. Of u nu graag een ritje op een kameel maakt, of liever een djembé workshop wilt volgen. Al onze georganiseerde bedrijfsuitjes bieden u een originele, avontuurlijke en uitdagende middag!

Meer weten?

Op zoek naar de perfecte locatie voor een actief uitje? The Lodge heeft alles in huis om de onderlinge band van uw teamleden te versterken. Wij kenmerken ons door onze bijzondere ambiance, gemotiveerde personeel en een ontspannen omgeving. Wij helpen u graag om er een plezierige dag van te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website. Vraag naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak via de website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland