Activiteiten Brabant

U trekt er graag een dagje op uit. Met vrienden, familie of collega’s. Maar u weet nog niet helemaal precies wat u wilt ondernemen. The Lodge regelt avontuurlijke activiteiten op een fenomenale locatie in Brabant. Voor activiteiten Brabant bij u bij feestlocatie The Lodge aan het juiste adres! Middels uitdagende thema’s kunt u zich volledig laten onderdompelen in een spectaculaire nieuwe wereld. Van het Wilde Westen, tot het Verre Oosten. Wat u wens ook is, The Lodge heeft het in huis.

The Lodge is uw unieke feestlocatie voor activiteiten Brabant. Van familiedagen tot bedrijfsuitjes. Vraag naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak via de website.

Feestlocatie The Lodge

The Lodge is een veelzijdige feestlocatie met ruim 20 jaar ervaring. Door onze gastvrijheid voelt u zich snel thuis. We beschikken over een dynamisch buitenterrein waar u diverse activiteiten kunt ondernemen. Daarnaast bieden we u graag ook een exclusieve catering aan. Traditioneel barbecueën, uitgebreid brunchen met een scala aan warme gerechten of heerlijk na borrelen. Liever iets sensationeels? Kies voor ons volledig verzorgde feestarrangement.

Feestlocatie The Lodge is omringt door een rijk bosgebied en gelegen onder de rook van Tilburg en Breda. U heeft bij ons een fabelachtige dag uit. Door onze unieke locatie bent u er even helemaal tussenuit.

Activiteiten Brabant

Er is veel te beleven bij ons op locatie. Ontdek Het Verre Oosten en laat u onderdompelen in een wonderlijke oase. Geniet daarbij van een romantische buikdans act. Liever iets meer interactie? Laat de echte cowboy in u los in het Westerndorp Falls City. Ontdek een scala aan westernspellen zoals schieten bij de sheriff. Of kies voor een workshop in onze Jungle. Test uw ritmegevoel in een Djembé workshop of leer pijl- en boogschieten. We organiseren nog veel meer. Feestlocatie The Lodge heeft alles in huis om uw dagje uit spectaculair te maken!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor activiteiten Brabant? Neem contact met ons op via de website of vraag naar onze prijzen. Onze medewerkers helpen u graag verder. The Lodge bevindt zich onder de rook van Tilburg en Breda in een rijk bosgebied. We zijn eenvoudig te bereiken voor de gehele regio.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland