Activiteiten Breda

Bent u van plan om binnenkort uitdagende activiteiten Breda te organiseren? Als personeelsuitje of als gezellige middag voor vrienden en familie? Feestlocatie The Lodge in Gilze biedt het allemaal. We organiseren al meer dan 20 jaar diverse avontuurlijke activiteiten in ons originele themapark. Van het wilde westen tot het verre oosten. Wat uw wensen ook zijn, The Lodge maakt ze altijd waar.

Waan uzelf voor een dag in een compleet nieuwe wereld! We helpen u te allen tijde graag verder met het organiseren van de ideale dag. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Graag bieden we u een passende offerte aan op maat. Vul ons formulier in.

De mogelijkheden

Bij Feestlocatie The Lodge kunt u kiezen uit verschillende activiteiten. U kunt leren schieten als een echte cowboy. Dat kan in het thema Het Wilde Westen. Tevens heeft u keuze uit originele westerngames. Voor 1 dag kunt u zich volledig laten onderdompelen in een authentieke westernfilm. Heeft u liever iets exotisch? Ontdek dan onze Jungle. Leer schieten met een reuzenkatapult of met pijl- en boog. Ook kunt u uw ritmegevoel testen in een echte Djembé workshop.

De mogelijkheden bij The Lodge zijn er voor jong én oud. Voor kleine groepen of voor besloten gezelschappen vanaf 25 personen. Voor collega’s, gezinnen, vrienden en familie. Sluit uw uitdagende dag in stijl af met onze verzorgde catering.

Exclusieve catering

Bij The Lodge staat een verzorgde catering hoog in het vaandel. Na een intensieve dag vol plezier kunt u de dag afsluiten met een barbecue, buffet, borrel of compleet verzorgde feestavond. We maken in overleg graag een arrangement op maat.

Activiteiten Breda – The Lodge

Geniet van een unieke ambiance en een omgeving waar u volledig kunt ontspannen. Wat wilt u nog meer? Feestlocatie The Lodge is de juiste locatie voor originele activiteiten Breda. Vraag vandaag nog een offerte aan op maat. Ons personeel helpt u graag verder.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland