Bedrijfsuitje boerderij

Een bedrijfsuitje boerderij moet aan een aantal voorwaarden voldoen, boven alles moet het een ontspannen dagje uit zijn, een leuke en plezierige ervaring waar men positief op terug kan kijken. Een dag van het beter leren kennen van collega’s. Deze dag kunt u beleven bij The Lodge!

The Lodge

Wij bieden een mooie boerderij met ruime keuze en variatie aan uiteenlopende spel en teambuilding activiteiten in de diverse themalocaties. De activiteiten bij The Lodge worden het best omschreven als avontuurlijk, plezierig, origineel, gezellig en uitdagend.

Een feestelijke afsluiting in The Falls Lodge maakt deze dag pas echt compleet. Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden, variërend van een BBQ, hapjesbuffet of borrel arrangement tot een geheel verzorgde feestavond. Wij kunnen alles voor u regelen! En nemen alle zorgen uit handen, het enige wat u hoeft te doen is aangeven wat u die dag wenst.

The Lodge heeft alles in huis om van uw bedrijfsuitje een succes te maken!!

Contact

The Lodge is de ultieme feestlocatie voor een bedrijfsuitje. Laat al uw wensen aan ons weten en wij maken er een perfecte dag van voor u en al uw collega’s. Twijfelt u nog over iets betreft de organisatie? Vraag onze medewerkers om passend advies. Neem vandaag nog contact op via de website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland