Bedrijfsuitje Brabant

The Lodge is een spectaculaire locatie voor een gezellig Bedrijfsuitje Brabant. Ons terrein is dynamisch, origineel en zeer uniek. Met behulp van avontuurlijke thema’s gaat u zich zeker niet vervelen! Via een scala aan groepsactiviteiten en teambuildingsspellen, leert u beter samenwerken met uw collega’s. Daarnaast zorgen we ervoor dat u uw teamleden daadwerkelijk leert kennen.

Naast bedrijfsuitjes geven wij themafeesten en organiseren wij familiedagen. Ook voor een compleet verzorgd huwelijksfeest kunt u bij ons terecht. Kortom: The Lodge is een veelzijdig partycentrum.

Organiseer een uitdagend bedrijfsuitje

Wij organiseren een spetterende dag uit door middel van onze uitdagende thema’s. Zo kunt u een uitje organiseren in één van onze zalen. Knus tot elkaar komen in onze authentieke blokhut? Of liever genieten van een wonderlijke oase middenin de Brabantse bossen? Ontdek dan onze exotische ruimte in het verre oosten. U kunt zelfs een ritje maken op één van onze kamelen. Voor de echte dare devils onder ons, kunt u terecht in het wilde westen. Middels echte cowboyspelletjes komt u nader tot elkaar. Liever leren schieten met pijl- en boog? Ontdek de ongerepte natuur in onze jungle.

The Lodge als feestlocatie

Feestlocatie The Lodge ligt centraal in Brabant. Wij zijn omringd door een rijk bosgebied onder de rook van Tilburg en Breda. Dankzij bijgelegen snelwegen, bent u snel bij ons op locatie. Heerlijk ontspannen en even off-grid bij The Lodge. Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag met veel plezier in voor bedrijven en families. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Door onze gastvrijheid voelt u zich snel thuis.

Bedrijfsuitje Brabant plannen

Alle zorgen omtrent het plannen van een spectaculair bedrijfsuitje nemen we voor u uit handen. Wij regelen alles van A tot Z. Daarbij heeft u ruime keus uit een scala aan spellen en activiteiten. Ook maken we het plaatje compleet door uitstekende catering. Zo kunt u lang na borrelen in ons restaurant of ga voor een volledig arrangement. Meer weten over bedrijfsuitje Brabant? Neem contact op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland