Bedrijfsuitje Breda

Bent u op zoek naar een leuke locatie voor een gezellig bedrijfsuitje Breda? Dan bent u bij The Lodge bij het juiste adres. Wij hebben een dynamisch en origineel terrein. Met al onze avontuurlijke thema’s is er nooit een moment van verveling!

Dit soort bedrijfsuitjes leert u beter samenwerken met uw collega’s, maar ook elkaar beter leren kennen. In een bedrijf is het heel belangrijk dat je goed met je collega’s kan omgaan.

Wat biedt The Lodge!

Naast bedrijfsuitjes geven wij themafeesten en organiseren wij familiedagen. Ook voor een compleet verzorgd huwelijksfeest kunt u bij ons terecht. Kortom: The Lodge is een veelzijdig partycentrum.

U kunt bij ons een keuze maken uit diverse thema’s. Of u nu graag een ritje op een kameel maakt, of liever een djembé workshop wilt volgen. Al onze georganiseerde bedrijfsuitjes bieden u een originele, avontuurlijke en uitdagende middag!

Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag met veel plezier in voor bedrijven. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Door onze gastvrijheid voelt u zich snel thuis.

Bedrijfsuitje plannen?

Uw gezellige bedrijfsuitje plannen bij The Lodge gaat snel en gemakkelijk, wij regelen alles voor u van A tot Z. Er is veel keuze uit verschillende spellen en activiteiten. Ook maken we het plaatje compleet door uitstekende catering. Zo kunt u lang na borrelen in ons restaurant! Meer weten over bedrijfsuitje Breda? Neem contact op via onze website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland