Buitenactiviteiten Brabant

Bij The Lodge bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar buitenactiviteiten Brabant. We beschikken over een groot en fenomenaal buitenterrein waar u verschillende activiteiten kunt ondernemen. Met vrienden, collega’s of familieleden een gezellig dagje uit? The Lodge is the place to be. Naast groepsactiviteiten, verzorgen we complete themafeesten. Altijd in stijl en volledig naar wens.

Kies voor The Lodge als dynamisch centrum voor buitenactiviteiten Brabant. Van het organiseren van een veelzijdige familiedag tot een uitdagend bedrijfsuitje. The Lodge maakt het mogelijk. Bel voor informatie of neem contact op via de website.

Mogelijkheden

Een fabelachtige dag uit beleven? The Lodge is van alle markten thuis. U kunt zich laten onderdompelen in een avontuurlijke nieuwe wereld. Van een ritje op een kameel maken tot aan pijl- en boogschieten in De Jungle. Of laat de echte avonturier in u los door het Wilde Westen te beleven. Schiet als een echte cowboy en leer uw gezelschap beter kennen door uitdagende spellen. Doet u het liever rustiger aan? Ontdek onze authentieke blokhut en kom knus tot elkaar. Wat uw wensen ook zijn, The Lodge voorziet u graag van een spectaculaire dag uit.

The Lodge

Al ruim 20 jaar houden we ons iedere dag bezig met het organiseren van een feestelijke dag uit. Divers workshops, spellen en buitenactiviteiten organiseren we met veel plezier. Naast een scala aan activiteiten, kunt u bij ons ook genieten van een heerlijke maaltijd. Zo kunt u na borrelen met diverse lekkernijen in het restaurant en bieden we volledig verzorgde arrangementen aan. Van een uitgebreide brunch met warme gerechten tot een traditionele barbecue. Liever iets spectaculairs? Sluit uw middag dan af met een volledig verzorgde feestmaaltijd.

The Lodge bevindt zich onder de rook van Tilburg en Breda in een rijk bosgebied. We zijn eenvoudig te bereiken voor de gehele regio.

Buitenactiviteiten Brabant

Laat The Lodge uw buitenactiviteiten Brabant voor u plannen. We regelen alles van A tot Z en nemen de organisatie volledig uit handen. Ideaal! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of voor een prijsindicatie.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland