Familie uitje Brabant

Wilt u een origineel familie uitje Brabant organiseren? Feestlocatie The Lodge helpt u graag uit de voeten. We kunnen de organisatie van uw familiedag namelijk compleet verzorgen, van A tot Z. Ontdek één van onze spannende thema’s. Of u nu een ritje maakt op een kameel of u leert kokosnoten schieten met een reuzenkatapult. Alle activiteiten zijn plezierig, avontuurlijk en origineel. Samen met The Lodge beleeft u een onvergetelijke dag!

Bent u op zoek naar een familiedag voor jong en oud? The Lodge heeft 20 jaar ervaring in het organiseren van de ideale familiedag. Neem direct contact op via de website.

Familie uitje Brabant bij Feestlocatie The Lodge

Zeer geschikt voor een familie uitje is het Wild west arrangement met activiteiten in Westerndorp Falls City.

De moeilijkheidsgraad van deze activiteiten hebben wij bewust laag gehouden zodat jong en oud aan dit programma kan meedoen.Voor de kinderen kan gezorgd worden voor een luchtkussen, schminkster, snoeptafel of zelfs compleet programma. Vraag ons naar de mogelijkheden!

De dag kan gezellig afgesloten worden met een volledig verzorgde barbecue, borrel of feestavond. De activiteiten die geboden worden zijn mogelijk voor besloten gezelschappen vanaf 25 personen.

Meer weten?

The Lodge is de ultieme feestlocatie voor een familie uitje Brabant. Afhankelijk van uw wensen wordt een uitmuntende dag samengesteld. Twijfelt u nog over het meest geschikte thema in uw situatie? Vraag onze medewerkers om passend advies. Neem vandaag nog contact op via de website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland