Familiedag Brabant

Wilt u er graag even tussenuit met uw familieleden? En heeft u iets te vieren? Organiseer een avontuurlijke familiedag bij feestlocatie The Lodge. Al 20 jaar helpen wij diverse families met het organiseren van een spannende dag. Door onze uiteenlopende thema’s en activiteiten, bent u zeker in voor een geslaagde middag. Plan samen met feestlocatie The Lodge een unieke familiedag Brabant!

Hoe ziet een familie dag bij Feestlocatie The Lodge eruit?

The Lodge is de avontuurlijkste feestlocaties van Nederland. Dankzij de gunstige ligging, onder de rook van Breda en Tilburg, is onze locatie ook goed bereikbaar voor heel Brabant! U heeft keuze uit verschillende thema’s, activiteiten en entertainment. Wij bieden een all-in-concept, dus u komt achteraf niet voor overziende verassingen te staan.

Sluit de middag gunstig af met een traditionele BBQ, een hapjesbuffet of een volledig arrangement. Liever iets exclusief? Kies dan voor een feestelijke afsluiting in onze zaal The Falls Lodge.

Keuze uit verschillende thema’s

U kunt uit vier thema’s kiezen: feestzaal The Falls Lodge, De Oase, Falls City of De Jungle. Wij maken de gekozen zaal voor u gereed, volledig naar wens. Alle voorbereidingen worden daarbij uit handen genomen. U hoeft alleen nog langs te komen.

Of u nu graag iets muzikaals organiseert, of juist interactief, bij The Lodge kunt u overal voor terecht. Onze thema’s zijn origineel, plezierig en uitdagend!

Familiedag Brabant reserveren?

Kies voor feestlocatie The Lodge als ultieme locatie voor uw familiedag brabant. Ervaart u nog twijfels over het meest geschikte thema of activiteit tijdens uw familiedag? Vraag onze medewerkers om raad. Neem direct contact op via de website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland