Familiedag Noord Brabant

Organiseer een originele familiedag Noord Brabant. Feestlocatie The Lodge helpt u graag uit de voeten. We kunnen de organisatie van uw familiedag namelijk compleet verzorgen. Van A tot Z. Ontdek één van onze spannende thema’s. Of u nu een ritje maakt op een kameel, of u leert kokosnoten schieten met een reuzenkatapult. Alle activiteiten zijn plezierig, avontuurlijk en origineel. Samen met The Lodge beleeft u een onvergetelijke dag!

Bent u op zoek naar een familiedag voor jong en oud? The Lodge heeft 20 jaar ervaring in het organiseren van de ideale familiedag. Neem direct contact op via de website.

Themagebieden

We kunnen u de volgende thema’s aanbieden: Het Wilde Westen in het westernstadje Falls City, De Oase met 1001 nachten en onze Jungle. In en rondom de thema’s zijn verschillende activiteiten en workshop mogelijk. Geniet van salsa percussie of een buikdance act. Of leer echt pijl- en boog schieten. Kortom: er is genoeg te beleven, voor alle leeftijden.

Na een dag vol uitdaging kunt u heerlijk bijkomen in ons restaurant. U kunt gezellig samen lunchen of dineren. Kies uit een traditionele barbecue, buffet, borrel of een compleet verzorgd arrangement. Wat uw wensen ook zijn, we maken ze graag waar. Zo kunt u volledig genieten.

Dankzij onze uitstekende all-in service hoeft u zich geen zorgen te maken over nare verassingen achteraf. Deze zijn bij The Lodge namelijk uitgesloten. Laat u inspireren en geniet van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.

Familiedag Noord Brabant

Een feestelijke dag uit boekt u eenvoudig en snel bij The Lodge. Dankzij onze unieke locatie in Gilze waant u zich even in een compleet nieuwe wereld. We zijn omringt door een bosrijk gebied. U bent dus de hele dag even weg. Ons personeel is zeer betrokken, gemoedelijk en zorgt bij problemen altijd voor een passende oplossing. Schakel ons in voor een familiedag Noord Brabant. Vraag een offerte aan op maat.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland