Feestlocatie Noord Brabant

Op zoek naar een geschikte feestlocatie Noord Brabant? Feestlocatie The Lodge is precies wat u zoekt. Wij hebben alles in huis om uw familiedag, bedrijfsuitje of huwelijksfeest te laten slagen. Onze feestlocatie is omringd door een rijk bosgebied. Kom tot rust of duik voor 1 dag onder in één van onze spannende werelden! Van het spijkerbroek hangen tot een ritje op een kameel. Feestlocatie The Lodge maakt al uw dromen waar.

U heeft de keuze uit verschillende thema’s

Wij hebben verschillende zalen en buitenruimtes speciaal ingericht voor feesten. Deze zijn ingericht in verschillende thema’s.. Kies voor het verre oosten als u van slangen houdt. Of als u wilt genieten van een sierlijke buikdans act. Liever zelf bezig zijn? Kies voor onze jungle. Leer schieten met pijl en boog of een reuzenkatapult! Altijd al een echte cowboy willen zijn? Dat kan! Laat de cowboy in u los door één van onze vele activiteiten. U waant zich bijna in een echte westernfilm.

Al met al er is genoeg te beleving voor jong en oud in ons themapark. Benieuwd naar alle groepsactiviteiten? Neem vrijblijvend contact op via de website.

Een totaalpakket bij feestlocatie The Lodge

The Lodge heeft inmiddels 20 jaar ervaring. Door onze jarenlange ervaring zijn we op alles voorbereid. We bieden u graag een totaalpakket aan. Zo komt u niet onverhoopt voor verassingen te staan. Na de hele dag of avond druk in de weer te zijn geweest, kunt u in ons restaurant volledig bijkomen. Wij verzorgen een traditionele barbecue of hapjesbuffet. Liever een feestelijke afsluiting? Kies voor feestzaal The Falls Lodge. Zeer geschikt voor themafeesten of voor een afsluiting in stijl.

Feestlocatie Noord Brabant reserveren?

Gezellig weg met vrienden, familie of collega’s? Of een spectaculair feest organiseren? Kies voor Feestlocatie The Lodge! Wij plannen uw ideale dag van A tot Z. U heeft keuze uit een ruim assortiment. Schakel The Lodge in voor uw Feestlocatie Noord Brabant. Meer weten over ons veelzijdige partycentrum? Neem vrijblijvend contact op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland