Feestlocatie Waalwijk

Op zoek naar een geschikte feestlocatie Waalwijk? Feestlocatie The Lodge is precies wat u zoekt. Gevestigd onder de rook van Tilburg en Breda zijn we voor heel Brabant goed bereikbaar. The Lodge heeft alles in huis om van uw familiedag, bedrijfsuitje of huwelijksfeest een succes te maken! We organiseren uw feest van A tot Z en bieden u een all-in-one concept aan. Zo komt u niet onverhoopt tot verassingen te staan.

Feestlocatie The Lodge maakt al uw dromen waar! Laat u onderdompelen in één van onze avontuurlijke werelden. Van het wilde westen tot de jungle. Ontdek feestlocatie The Lodge!

Spectaculaire zalen

The Lodge heeft verschillende zalen en buitenruimtes in beheer. In ons park kunt u onderduiken in een compleet nieuwe wereld. Kies voor het verre oosten als u graag geniet van een exotische ruimte. Daarbij ontvangt u een sierlijke buikdans act en kunt u een ritje maken op één van onze kamelen. Liever omringt worden door bamboe? Kies voor onze kleurrijke jungle. Leer echt schieten met pijl en boog of gebruik de reuzenkatapult! Of laat de cowboy in u los door ons thema het wilde westen. U waant zich in een echte westernfilm.

Er is veel te beleven in ons themapark. Voor jong en oud. Bent u benieuwd naar alle groepsactiviteiten? Neem dan vrijblijvend contact op via de website.

Ontdek onze gastvrijheid

The Lodge heeft betrokken medewerkers in dienst die zich iedere keer volledig inzetten bij ieder feest. U ontvangt veel gastvrijheid en een fijne behandeling. Met ruim 20 jaar ervaring zijn wij expert in het organiseren van allerlei soorten bijeenkomsten.

Feestlocatie Waalwijk

Wij nemen graag alle zorgen omtrent het plannen voor u uit handen. Alles van A tot Z wordt vooraf geregeld, geheel naar wens. Daarbij heeft u voldoende keus uit een reeds activiteiten. We maken het plaatje compleet door een fantastische catering. Zo kunt u borrelen in ons restaurant of kies een volledig arrangement. Meer weten over feestlocatie Waalwijk The Lodge? Neem contact op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland