Groepsactiviteiten Brabant

Op zoek naar sensationele groepsactiviteiten Brabant? Feestlocatie The Lodge heeft alles in huis om uw groepsactiviteit te laten slagen! Dankzij een adembenemende locatie in Brabant bent u even helemaal weg van huis en duikt u onder in een totaal nieuwe wereld. Ontspan volledig door leuke en uitdagende groepsactiviteiten. Van het schieten van kokosnoten tot een ritje op een kameel. Wij maken al uw dromen waar. Kies voor Feestlocatie The Lodge!

Breed scala aan mogelijkheden

Dankzij ons grote themapark kunt u helemaal onderduiken in verschillende werelden. In iedere unieke wereld zijn er weer andere activiteiten te beleven. Zo kunt u dichter tot elkaar komen in onze authentieke blokhut, feestzaal The Falls Lodge. Daarnaast kunt u dichter tot onze slangen komen in het verre oosten of genieten van een buikdans act. Ontdek de echte cowboy in uzelf door het wilde westen te verkennen. In het wilde westen waant u zich in een echte westernfilm. Kortom: genoeg te beleving in één van onze uitdagende thema’s.

Van A tot Z

Een groepsactiviteit plannen met familie, vrienden of collega’s? Wij helpen u graag. Door onze 20 jaar ervaring bent u verzekerd van een succesvolle dag of avond. The Lodge biedt u een all-in-concept. Dat houdt in dat wij ook de catering voor u plannen. Na een intensieve dag vol spanning en avontuur bent u wel toe aan een gezellig hapje en drankje. Wij leveren een verzorgde barbecue, hapjesbuffet of kies voor een compleet feestelijk arrangement.

Feestlocatie The Lodge plant uw groepsactiviteit van A tot Z. Van de soort groepsactiviteit tot aan de catering. U heeft ruime keus uit ons brede assortiment. Schakel the Lodge in als uw veelzijdige partycentrum.

Groepsactiviteiten Brabant plannen

Laat Feestlocatie The Lodge uw gewenste groepsactiviteiten plannen. Duik voor een dag onder in een compleet nieuwe wereld. Onze betrokken medewerkers zetten zich iedere dag met veel plezier in voor uw vrienden, familie of collega’s. Door onze gastvrijheid voelt u zich snel thuis. Meer informatie over groepsactiviteiten Brabant? Neem contact op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland