Personeelsfeest Brabant

Bent u op zoek naar een partij voor het organiseren van een personeelsfeest Brabant? Of bent u op zoek naar een locatie om uw personeelsfeest te organiseren? Dan bent u bij Feestlocatie The Lodge aan het juiste adres! The Lodge is gevestigd op een unieke locatie en neemt graag alles voor u uit handen!

Wat kunt u verwachten van het personeelsfeest?

The Lodge heeft alles in huis om van uw feest een succes te maken! Of het nu gaat om een themafeest, teamuitje, bedrijfsfeest of borrel.

Wij nemen graag alle zorgen uit handen en weten aan elke gelegenheid de perfecte invulling te geven. Denk hierbij aan een passend buffet, bijzondere hapjes, entertainment of activiteiten. Ontdek de Brabantse gastvrijheid op allerlei manieren.

The Lodge bestaat uit een hecht en betrokken en ervaren team die met veel plezier de gasten het naar hun zin maken. Omdat elk feest uniek is en op maat wordt samengesteld zijn feesten te boeken voor besloten gezelschappen vanaf 40 personen.

Al onze offerte zijn inclusief B.T.W., zaalhuur, gastvrouw en/of gastheer, onbeperkt drankenassortiment en achtergrondmuziek.

Personeelsfeest Brabant: voor ieder wat wils!

Wat ook nog mogelijk is bij ons zijn bedrijfsuitjes! Wij bieden verschillende activiteiten die uw dag actief en avontuurlijk kunnen maken. Daarbij komt ook nog is dat de teamband tussen de collega’s de dag aanzienlijk wordt versterkt.

Afhankelijk van uw wensen onze medewerkers helpen u graag verder. Vraag een van onze medewerkers voor passend advies. Neem contact op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland