Personeelsuitje Breda

Een leuk, uitdagend personeelsuitje Breda plannen? The Lodge kan dit allemaal voor u regelen om de teamband te verbeteren. Wij organiseren spellen en leuke oefeningen. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw personeelsuitje, kunt u altijd contact met ons opnemen!

Activiteiten personeelsuitje bij Feestlocatie The Lodge

Heel de dag bent u gezellig in de weer, dit soort voor een goede samenwerking, en een betere communicatie.

Wij bieden een ruim assortiment aan personeelsuitjes. Dat kan een ritje op een kameel wilt maken of een djembé workshop wilt volgen. Wij hebben alles in huis om uw bedrijf een gezellige middag te bieden. Na ieder uitje kunt u de dag plezierig afsluiten middels een BBQ, buffet of borrel arrangement.

Onze uitjes kenmerken zich door uitdagend, interactief, avontuurlijk en gezellig te zijn. Meer informatie over uitlopende spel- en teambuilding activiteiten kunt u vrijblijvend opvragen via onze website.

Personeelsuitje organiseren?

De thema’s voor personeelsuitje Breda zijn origineel, plezierig, avontuurlijk, en uitdagend. Weet u nou niet precies welk thema u wilt? Laat uw wensen aan ons weten en onze medewerkers helpen u graag verder. Neem contact op via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij Feestlocatie The Lodge aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden. U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland