Personeelsuitje Noord Brabant

The Lodge is de ultieme feestlocatie voor een personeelsuitje Noord Brabant. Met onze uiteenlopende thema’s bent u verzekerd van een gezellige middag. De onderlinge samenwerking en communicatie wordt effectief bevorderd, terwijl u zich onder dompelt in een unieke wereld. Zo kunt u rondrijden tussen kamelen of uw innerlijke cowboy ontdekken in het Wilde Westen. Leer elkaar beter kennen op een ontspannen manier, middels spellen en oefeningen. Dit allen in een buitengewoon avontuurlijk thema!

Wat kunt u verwachten van een personeelsuitje bij Feestlocatie The Lodge?

De activiteiten van personeelsuitje noord brabant geven u nieuwe inzichten in zowel goede, als minder goede, kwaliteiten van teamleden. Doorbreek de sleur en leer uw collega’s in een nieuw daglicht kennen. De personeelsuitjes van The Lodge zijn interactief, avontuurlijk, gezellig en uitdagend. Voor ieder wat wils!

Meer informatie over uitlopende spel- en teambuilding activiteiten kunt u altijd opvragen via onze website.

Aangename afsluiting met een hapje en een drankje

Wij hebben alles in huis om uw organisatie een leuke en uitdagende middag te bieden. Als afsluiting kunt u gezellig na borrelen met een traditionele BBQ, een hapjesbuffet of een borrel arrangement. Voor ieder wat wils! Liever iets verbluffends? Kies voor een feestelijke afsluiting door een compleet verzorgde feestavond in onze Falls Lodge!

Personeelsuitje Noord Brabant bij The Lodge?

Kies voor The Lodge als ultieme feestlocatie in noord brabant. Vindt u het moeilijk om de juiste personeelsuitje te kiezen in uw situatie? Afhankelijk van uw wensen helpen onze medewerkers u graag verder. Vraag een van onze medewerkers voor passend advies. Neem contact op voor personeelsuitje noord brabant via onze website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland