Teambuilding brabant

Versterk de onderlinge band tussen collega’s of leden van uw team met teambuilding. Leer de kwaliteiten en valkuilen van de leden van het team op een ontspannen manier kennen. Via uitdagende spellen en oefeningen leert u alle leden beter kennen. Teambuilding brabant boekt u snel en eenvoudig bij The Lodge.

Mogelijkheden bij The Lodge

Feestlocatie The Lodge heeft een ruim assortiment aan teambuilding activiteiten. Zo heeft u de keuze uit onze thema’s: De Jungle, De Oase of Het Wilde Westen. Van muzikale activiteiten tot interactieve oefeningen. The Lodge heeft alles in huis om het onderlinge teamgevoel te versterken. Onze thema’s zijn origineel, plezierig, avontuurlijk, en uitdagend. Voor elk wat wils!

Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Afhankelijk van uw wensen helpen onze medewerkers u verder. Vraag een van onze medewerkers voor vrijblijvend advies.

Gezellige afsluiting na een interactieve dag

Iedere teambuilding wordt afgesloten met een gezellig hapje en drankje. U kunt kiezen voor een traditionele BBQ, hapjesbuffet of een luxe borrel arrangement. Liever iets spectaculairs? Kies dan voor onze feestelijke afsluiting met een geheel verzorgde feestavond.

Teambuilding brabant bij The Lodge

Leer alle leden van het team beter kennen. Kies voor teambuilding voor de bevordering van het teamgevoel. The Lodge helpt u graag om er een plezierige dag van te maken. Neem voor meer informatie contact met ons op via de website.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland