Teambuilding Noord Brabant

Een ontspannen dag uit en toch de onderlinge teamband verstevigen? Kies voor teambuilding Noord Brabant bij feestlocatie The Lodge! Met teambuilding kunt u uw collega’s op een ontspannen manier beter leren kennen. Niet alleen de goede kwaliteiten, maar ook de valkuilen komen aan het licht. Bij Feestlocatie The Lodge verzorgen we een spontane dag vol plezier en verassingen.

Een originele teambuildingsdag boekt u eenvoudig bij The Lodge in Gilze. Met ons unieke themapark waant u zich één dag in een compleet nieuwe wereld. Ontdek onze thema’s op de website.

Activiteiten

Van ontspannen tot elkaar komen tot een originele workshop. Bij feestlocatie The Lodge zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben diverse zalen en thema’s voor u beschikbaar. Kies voor de workshop salsa percussie of geniet van een buikdance act in het Verre Oosten. Of leer Djembé spelen in onze Jungle. Liever iets spectaculairder? Laat de echte cowboy in u los en waan uzelf voor één dag in een echte westernfilm. Wat uw wensen ook zijn, bij The Lodge worden ze waar gemaakt.

Avontuurlijk en plezierig

Activiteiten bij The Lodge worden als avontuurlijk, uniek en plezierig ervaren. Een bedrijfsuitje heeft veel meerwaarde voor uw bedrijf. In een ongedwongen sfeer komt u immers nader tot elkaar. Heeft u speciale doelstellingen bij uw bedrijfsuitje? Laat het onze medewerkers vooral weten. We kunnen het accent op een van deze doelstellingen leggen.

Feestelijke afsluiting

Geniet van een feestelijke afsluiting na uw uitdagende dag. We kunnen u diverse cateringsmogelijkheden aanbieden. Van een traditionele barbecue, tot aan hapjes bij de borrel. Of kies één van onze compleet verzorgde arrangementen: een feestelijke afsluiting of een uitgebreid buffet.

Teambuilding Noord Brabant

Van A tot Z wordt uw teamdag georganiseerd. We organiseren al 20 jaar diverse activiteiten in en rondom ons themapark. Intensifieer de algehele samenwerking met uw collega’s en laat The Lodge uw teambuilding Noord Brabant plannen. Schakel ons in of vraag direct een offerte aan.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland