Teamuitje Brabant

Graag een gezellige teamuitje Brabant organiseren? Feestlocatie The Lodge in Gilze organiseert al meer dan 20 jaar vele teamuitjes in Brabant. Van gezellige familiedagen tot aan zakelijke bedrijfsfeesten. Wat uw wensen ook zijn, The Lodge maakt ze voor u waar. Wij nemen alle zaken omtrent de organisatie van A tot Z voor u uit handen. Kies voor een all-in-concept. U geniet dan van een compleet verzorgde themadag inclusief lunch, buffet of feestmaaltijd. Dankzij onze gunstige ligging onder de rook van Tilburg en Breda zijn we vanuit heel Brabant makkelijk te bereiken.

Maak een keuze uit een verscheidenheid aan buitenactiviteiten in ons avontuurlijke themapark. We adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel met één van onze enthousiaste medewerkers voor een passend advies op maat.

De feestlocatie in omgeving Brabant

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden. U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Arrangementen – teamuitje Brabant

Na een dag vol opdrachten kunt u bijkomen met een diner arrangement. We leveren uitgebreide lunches, een hapjesbuffet, een borrelarrangement of een compleet verzorgde barbecue. Wilt u de dag spectaculair afsluiten? Ook dat maken we graag mogelijk. Zonder verassingen achteraf! We organiseren uw ideale feest volledig op maat. Kies voor feestlocatie The Lodge wanneer u wil genieten van echte Brabantse gemoedelijkheid op een unieke locatie. Meer informatie over uitjes in Brabant? We helpen u graag verder. Neem contact op voor een offerte op maat.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Wilt u een lekker  (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U gaat een evenement tegemoet waar nog heel lang over nagepraat zal worden, laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van uw evenement. U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland