Uitstapjes Brabant

Voor uitstapjes Brabant bent u bij feestlocatie The Lodge aan het juiste adres. In ons themapark kunt u zich volledig laten onder dompelen in een compleet nieuwe wereld. Ontdek het exotische verre oosten of geniet van het uitdagende wilde westen. Ontspanning, actie en humor wisselen zich snel af. We hebben allerlei activiteiten voor jong en oud! Met collega’s, vrienden of familie. Wat u ook van plan bent, bij The Lodge in Gilze zult u zich geen moment vervelen!

Laat u vrijblijvend adviseren voor uw ideale buitenactiviteiten of wellicht een feest op maat. We bieden u graag een all-in-concept. Neem direct contact op voor een offerte op maat.

Even helemaal weg

Het themapark van The Lodge is zeer gunstig gelegen in Gilze, onder de rook van Tilburg en Breda. We hebben beschikking tot een groot buitenterrein die is omgeven door een bosrijk gebied. U waant zich direct in een compleet nieuwe wereld. Heerlijk om even tot rust te komen of te genieten van gezellige spellen.

Al 20 jaar uw feestlocatie

Feestlocatie The Lodge is al meer dan 20 jaar uw aanbieder voor spectaculaire feesten of compleet verzorgde dagen. Daarbij profiteert u van onze Brabantse gemoedelijkheid. We hebben enthousiast personeel in dienst die u kan helpen met de juiste keuze uit activiteiten, catering, zalen en muziek. Ook adviseren wij u graag over onze avontuurlijke thema’s. Of u nu een verjaardag, een teambuildingsdag of feest organiseert, The Lodge heeft alles in huis om uw dag te laten slagen!

Uitstapjes Brabant – Reserveren

Kies voor het thema De Oase wanneer u geniet van een exotische reis. Of ontdek onze kleurrijke jungle en leer omgaan met pijl- en boog! Of u nu vele groepsactiviteiten wenst, of liever tot rust komt met een hapje en een drankje, een borrel, barbecue of all-in-concept. Wij zorgen voor een geslaagd uitje, voor jong én oud. Neem contact op met The Lodge en reserveer de gewenste zaal. Of vraag naar de mogelijkheden in een offerte op maat.

Dé avontuurlijkste feestlocatie van Nederland!

Bent u op zoek naar een (ont)spannend bedrijfsuitje, bijzonder themafeest, gezellige familiedag of een compleet verzorgd huwelijksfeest dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Laat u inspireren en door ons adviseren voor de invulling van een evenement waar nog lang over nagepraat zal worden.U bent harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij helpen graag mee om een onvergetelijke dag of avond te organiseren.

Het team van The Lodge staat voor u klaar!

Meer over ons
[huge_it_maps id="4"]

Goed bereikbaar in heel Brabant!

Gevestigd onder de rook van Breda en Tilburg.
Voor heel Brabant dus goed bereikbaar.

Vind ons!

Alphensebaan 14
5126 PR Gilze
Nederland