Catering

Een feest is pas echt compleet met catering: een” lekkere  snack”, buffet, of bbq. Wij werken samen met een professionele en creatieve cateraar. Voor elke soort gelegenheid is er een uitgebreide keuze aan: buffetten, snacks, hapjes, schotels en lunches. Ook voor bedrijfsborrels- en feesten zijn er diverse mogelijkheden.

Heeft u speciale wensen? neem gerust contact op. Dit kan via de mail of bel naar: 0161-451869. Onze koks denken graag met u mee!

Broodjes & Lunch

Catering

The Lodge verzorgt al uw wensen betreffende de lunch, of dat nu een “snelle snack” is tussen de bedrijven door,  een uitgebreide brunch met warme gerechten, een soepenbuffet of themalunch.

BBQ & buffet

Wat is er nu fijner dan mooie dagen optimaal benutten door lekker te barbecueën?

Wij hebben diverse BBQ pakketten, van “eenvoudige” tot een uitgebreid 3 gangen diner. En…… u hoeft zelf niets te doen, onze koks bereiden het vlees voor u.

Heeft u iets te vieren dan is een buffet altijd ideaal. Er is voor een ieder wat wils,van streekbuffet , Oosters, Italiaans, Spaanse tapas tot aan een walking diner.

Wilt u toch nog wat anders? Geen probleem, onze koks denken graag met u mee.

Borrelen

Zonder hapjes geen feest… wij hebben diverse lekkernijen voor bij de borrel of voor uw feest.

Denk hierbij aan bittergarnituur, luxe hapjes, tapasschalen maar ook een puntzak frites of saté snack behoren tot de mogelijkheden.