Groepsuitje

The Lodge heeft alles in huis om van uw groepsuitjes een succes te maken!

Over The Lodge

Gezellig met familie, vrienden of collega’s een dagje uit. Bij The Lodge is dit al mogelijk voor besloten gezelschappen vanaf 25 personen. Het grote themapark van The Lodge biedt een ruime keuze aan activiteiten. U kunt uw groepsuitje hier invullen met activiteiten in diverse thema’s. Denk hierbij aan activiteiten in het Wilde westen, de Oase , de Jungle of een gezamenlijke workshop als een Djembe workshop of salsa percussie. Succes geregardeerd.

Na de activiteiten is het mogelijk om af te sluiten met een bbq, buffet, borrel of geheel verzorgde feestavond. Uiteraard maken wij in overleg met u graag een arrangement op maat, aangepast aan uw wensen, budget en de groepsgrootte.

Nieuw!

Om ook de kleinere gezelschappen van dienst te kunnen zijn hebben wij het “Zondagmiddag Arrangement” in het leven geroepen.

Een 4.5 uur durende all-inclusive feestdag met activiteiten in het wilde westen en de jungle.Geschikt voor de hele familie, maar ook voor vriendengroepen, vrijgezellenuitjes of een bijzondere verjaardag.

Al onze prijzen zijn all-in , dus geen verrassingen achteraf.

Groepsuitjes organiseren?

Indien u interesse, vragen of andere suggesties heeft, neem gerust contact op via onderstaande buttons.

Neem contact op
Vraag een offerte op