Het Verre Oosten

Een wonderlijke Oase midden in de Brabantse bossen. Waan u in de wereld van 1001 nachten. Het avontuur start in de bedoeïenen tent van de Emir. Zijn mooie dochter, Sharraima, betoverd u met haar dans. Na haar wervelende show nodigt zij u uit om de grondbeginselen van deze exotische dans te leren. Na dit optreden krijgt u de kans om kennis te maken met exotische slangen. Onze enthousiaste medewerkster heeft meer dan 15 jaar ervaring met slangen en kan u alles vertellen over deze fascinerende dieren.  Een ontspannen educatieve “meet and greet”, met respect voor mens en dier en met een flinke dosis humor.

Om het woestijngevoel helemaal compleet te maken maakt u een rit op een kameel, terwijl u deelneemt aan het ringsteekspel. De tijd lijkt stil te staan in dit sprookje van 1001 nacht, maar in de verte hoort u het geluid van trommels. De jungle roept!

*Het welzijn van onze dieren staat ten alle tijden op de eerste plaats. Alle dieren hebben ruime verblijven die volledig voldoen aan de behoefte van het specifieke soort. Tijdens de meet and greets worden zij door hun vaste verzorgers begeleid. Allen zijn geboren bij erkende fokkers.Voor meer informatie over onze dieren klik hier of neem een kijkje op onze pagina dierenwelzijn.