Feesten

Van themafeest tot feest op maat: The Lodge heeft alles in huis om van uw feest een succes te maken! Of het nu gaat om een themafeest, teamuitje, bedrijfsfeest of borrel. Wij nemen graag alle zorgen uit handen en weten aan elke gelegenheid de perfecte invulling te geven. Denk hierbij aan een passend buffet, bijzondere hapjes, entertainment of activiteiten.

Ontdek de Brabantse gastvrijheid

The Lodge bestaat uit een hecht ,betrokken en ervaren team die met veel plezier de gasten het naar hun zin maken. 

Omdat elk feest uniek is en op maat word samengesteld zijn feesten te boeken voor besloten gezelschappen vanaf 40 personen.
Al onze offerte zijn inclusief B.T.W., zaalhuur, gastvrouw en/of gastheer, onbeperkt drankenassortiment en achtergrondmuziek.

Canadian Night

Een avond vol met actie en avontuur.

Tijdens deze all-in feestavond zorgt de “Crockett Family” dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.U word ontvangen met koffie, thee en een hapje op de veranda van de Lodge.

Als alle gasten gearriveerd zijn vervolgen we onze weg naar de gezellige houten blokhut waar het haardvuur brand en de bar geopend is.

Lees meer

Wild West Dinner Party

Tijdens de Wild West diner party nemen we u mee terug naar de ruige tijd van het Wilde Westen. Na ontvangst met koffie , thee en iets lekkers nemen onze cowboys u mee naar het naastgelegen westernstadje Falls City.

Hier krijgt u het gevoel dat je op de set van een film van John Wayne bent beland.

Lees meer

American BBQ

Amerika staat nu niet direct bekend om zijn verfijnde keuken maar barbecueën kunnen ze! In sommige staten worden er serieuze BBQ wedstrijden gehouden.

Een Amerikaanse BBQ is meer dan “gewoon wat vlees op de grill leggen”.

Lees meer

Feest op maat

Er is altijd wel een reden voor een feestje! The Lodge is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld: babyborrels, verjaardagen en jubilea.

Wij helpen graag mee om er een onvergetelijke dag of avond van te maken en nemen u alle zorg uit handen.

Lees meer