__BEDRIJFSUITJES__

Een bedrijfsuitje moet aan een aantal voorwaarden voldoen, boven alles moet het een ontspannen dagje uit zijn, een leuke en plezierige ervaring waar men positief op terug kan kijken. Daarnaast heeft een bedrijfsuitje ook een meerwaarde voor het bedrijf.

Men leert elkaar op een ontspannen manier kennen en ontmoet collega’s met partners in een ongedwongen sfeer waar de gesprekken niet alleen over ‘de zaak’ gaan. Wij bieden een ruime keuze en variatie aan uiteenlopende spel – en teambuilding activiteiten in de diverse themalocaties. De activiteiten bij The Lodge zijn ongedwongen, avontuurlijk, plezierig, origineel, gezellig en uitdagend.

Van een meet and greet met een kameel in De Oase naar een Djembe workshop in De Jungle en daarna naar het Wilde Westen om te schieten met een luchtbuks in het kantoor van de sheriff. Een feestelijke afsluiting in de grote blokhut maakt deze dag pas echt compleet.

Wij bieden hiervoor diverse mogelijkheden, variërend van een BBQ, hapjesbuffet of borrel arrangement tot een geheel verzorgde feestavond.

Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie naar 0161-454587. Wij organiseren graag jullie personeels- of bedrijfsfeest!