Huwelijk

Voor de complete invulling van dé mooiste dag kunnen bruidsparen bij ons terecht. Alles onder een dak: van plechtigheid, locatie voor de fotoreportage, receptie, buffet, feest, (live) muziek tot entertainment. Zelfs de huwelijksvoltrekking kan bij The Lodge plaatsvinden, dit noemt men een huwelijkslocatie op verzoek, voor meer informatie kijk op: https://www.gilzerijen.nl/trouwen.html.

The Lodge wordt gerund door een hecht team van creatieve, ervaren en betrokken mensen die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Vrijblijvende kennismaking

Elk huwelijk is uniek, dus in overleg stellen wij een programma samen geheel aangepast aan jullie wensen. Alle offertes zijn all-in zodat jullie achteraf niet voor (onaangename) verassingen komen te staan.

Op dé dag zelf staan wij jullie bij en en nemen de rol van ceremoniemeester op ons zodat jullie , én jullie vrienden en familie onbezorgd kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Zijn jullie geïnteresseerd of willen jullie graag meer informatie over een huwelijksfeest Bij The Lodge? Dan kunnen jullie contact met ons opnemen via onderstaande buttons. Jullie zijn van harte welkom voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek om te kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
Vraag een offerte op
Neem contact op