Voor bedrijven

Bij The Lodge vindt u de unieke combinatie van een bijzondere ambiance, ervaren en gemotiveerd personeel en een omgeving waar u heerlijk kunt ontspannen. Bij het organiseren wilt u een perfecte bijeenkomst met de zekerheid dat aan alles is gedacht.
The Lodge staat voor persoonlijkheid, intimiteit en kleinschaligheid.Dankzij onze avontuurlijke thema’s leert u uw collega’s op een bijzondere manier beter kennen

The Lodge heeft alles in huis om van uw bedrijfsuitje een succes te maken!

Over The Lodge

The Lodge organiseert bedrijfsuitjes, teambuilding, familiedagen en nog veel meer! Dit mogen wij al 20 jaar met veel plezier uitvoeren voor vele klanten. Door onze gastvrijheid en persoonlijke aanpak bent u verzekerd van een onvergetelijk uitje.

U kunt bij ons een keuze maken uit diverse thema’s. Of u nu graag een ritje op een kameel maakt, of een djembé workshop wilt volgen. Al onze georganiseerde bedrijfsuitjes bieden u een originele, avontuurlijke en uitdagende middag!

In stijl afsluiten

Sluit een geslaagde middag goed af. U heeft keuze uit een traditionele borrel of BBQ, hapjesbuffet of volledig arrangementen. Of kies voor een feestelijke afsluiting door een compleet verzorgde feestavond in onze zaal The Falls Lodge.

Bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje moet aan een aantal voorwaarden voldoen, boven alles moet het een ontspannen dagje uit zijn, een leuke en plezierige ervaring waar men positief op terug kan kijken.

Lees meer

Themafeesten

Wij verzorgen diverse themafeesten. Wilt u wat anders? Geen probleem, niets is ons te gek!

Lees meer

Zakelijke events

Waarom zoekt u een andere omgeving om te vergaderen? Precies, om er even helemaal uit te zijn. Om buiten kaders te denken en echt stappen te zetten.

Lees meer